Opinie / Kommentare

Opinie 

 
+1 #29 Piotr 2017-05-30 18:46
Pani Katarzyna jest bardzo sympatyczną osobą. Podejście do klienta i "kontaktowość" na najwyższym poziomie. Tłumaczenia w pełni profesjonalne w zasadzie robione na wczoraj bez indagowania. Ona po prostu lubi swoją robotę. Polecam z czystym sumieniem.
Cytuj
 
 
+2 #28 Bogdan 2016-03-01 23:05
Pełen Profesjonalizm.Bardzo szybkie tłumaczenie.Kontakt - SUPER.I oczywiście ceny Super.POLECAM WSZYSTKIM.
Cytuj
 
 
+5 #27 Sławek 2015-03-06 09:38
Zachęcam do korzystania z usług Pani Katarzyny z uwagi na wyjątkową uprzejmość,term inowość,stosowa nie upustów cenowych oraz załatwianie niektórych tłumaczeń:od ręki: Pozdrawiam.
Cytuj
 
 
+5 #26 Edyta 2014-12-09 15:37
Podczas odbywania praktyk studenckich pełniłam rolę asystenta tłumacza.Pani Katarzyna jest osobą kompetentną, zawsze służyła pomocą merytoryczną. Bardzo wiele się nauczyłam, za co dziękuję. Gorąco polecam!
Cytuj
 
 
+5 #25 Jola 2014-12-02 17:31
Pani Katarzyna jest rzetelnym tłumaczem. Miałam okazję odbyć u niej praktyki jako "asystent tłumacza", z których jestem bardzo zadowolona. Polecam wszystkim zainteresowanym tłumaczeniami zdobycie takiego doświadczenia, które jest niezwykle cenne dla przyszłych tłumaczy i osób, które pracują na co dzień z językiem niemieckim.
Cytuj
 
 
+6 #24 michal. k 2014-09-01 09:22
Zdecydowanie osoba godna polecenia. Szybko i fachowo
Cytuj
 
 
+6 #23 Paweł 2014-04-23 19:39
Godna polecenia, w 100% profesjonalistk a, gorąco polecam. Sprawy niemożliwe załatwiła od ręki a na cuda trzeba poczekać.
Cytuj
 
 
+6 #22 Jacek 2014-04-23 17:32
Pani Kasia jest tłumaczem godnym polecenia. Wyróżnia się profesjonalizme m i dokładnością. Gorąco polecam, warto! :)
Cytuj
 
 
+6 #21 Mariola i Jerzy 2014-04-23 07:32
Pani Kasia jest doskonalym, godnym zaufania, bardzo starannym tlumaczem. Dzieki jej pomocy udalo mi sie uporzadkowac i przetlumaczyc dokumenty poswiadczajace moja prace w Niemczech
Cytuj
 
 
+6 #20 Jerzy 2014-04-23 07:26
Pani Kasia jest profesjonalnym, doświadczonym i bardzo rzetelnym tłumaczem a przy tym niezmiernie życzliwa osoba. Pomogła mi uporządkowaniu i przetłumaczeniu dokumentów poświadczającyc h moja prace w Niemczech. Jerzy
Cytuj
 

Dodaj Opinie


Kod antysapmowy
Odśwież